Výzva Radě města Uherské Hradiště


ŽÁDOST O VZNIK PRACOVNÍ SKUPINY

Vážení členové rady města,


obracím se na vás s požadavkem vyjádření souhlasu ke vzniku pracovní skupiny k otázce Azylového domu Cusanus v Uherském Hradišti. Cílem pracovní skupiny by mělo být, ve spolupráci s provozovatelem, nalezení a vytvoření maximálně možných a důstojných podmínek pro zaměstnance a klienty, za využití národních podpor nebo prostředků EU. Pracovní skupina by byla otevřena všem zájemcům o danou problematiku a z jejího jednání by se pořizoval záznam. 

Tímto bych vás chtěl požádat o pověření vybraného zaměstnance města, co by tajemníka a předsedu pracovní skupiny, která by také měla právo zvát si na svá jednání zaměstnance města, jejichž odbornost bude v danou chvíli souviset s aktuálně řešenou problematikou a v neposlední řadě by tato skupina měla mít možnost ke svým jednáním využívat prostory města.

V této souvislosti bych rovněž rád poukázal na vhodnou a aktuálně vypsanou výzvu IROP(č. 29 a 30) - Rozvoj sociálních služeb.

Termín vyhlášení: 29.4.2016
Termín uzávěrky: 27.10.2016
Výše podpory: min. 500 tis. Kč - max. 60 mil. Kč, míra podpory 85 - 100 %
Alokace: 630 mil. Kč

Uznatelné náklady: výstavba budov, nákup budov, zhodnocení staveb, rekonstrukce stávajících objektů, vytvoření zázemí sociálních služeb, pořízení vybavení s přímou vazbou na poskytovanou sociální službu, nákup automobilu

Podporované aktivity:
Podporován bude nákup, rekonstrukce, či výstavba objektů, zařízení a vybavení a stavební úpravy, které vytvoří podmínky pro kvalitní poskytování sociálních služeb, obnovu a zkvalitnění materiálně technické základny stávajících služeb sociální práce s cílovými skupinami.

Odkaz na výzvu:
http://www.strukturalni-fondy.cz/cs/Microsites/IROP/Vyzvy/Vyzva-c-29-Rozvoj-socialnich-sluzeb


zpět na seznam článků
 
© 2024 Josef Sátora   |   administrace