Poděkování voličům!


Whau! To byl víkend. Svátek demokracie ve velkém stylu a plný překvapení. Za naše uskupení Buchlovjané bychom chtěli poděkovat všem, kteří přišli k volbám a podporují svým konáním zájem o veřejné dění. Speciální poděkování náleží taky těm, kteří do toho šli s námi a nakonec nás i volili.  

Včerejším vyhlášením výsledků voleb jsme se přesunuli do dalšího dějství. Počty jsou neúprosné a povolební matematika je daná. Obec bude spravována v koalici, která bude nutně potřebovat minimálně osm mandátů. Teď je to o tom, kdo se spolu a za jakou cenu domluví.

Za uskupení Buchlovjanů se chceme svými hlasy podílet na koalici se subjekty, které podpoří naše programové priority. Mezi ty hlavní patří transparentnost radnice, výstavba dostupného bydlení, podpora sportovních a zájmových aktivit mládeže, bazén v kempu nebo výstavba cyklostezek.

I v případě, že skončíme v opozici, tak své aktivity zaměříme jednoznačně ve prospěch obce. Budeme usilovat o maximální otevřenost radnice směrem k občanům a prosazení prvků transparentnosti do každodenního života radnice.

Buchlovjané jsou připraveni přiložit ruku ke společnému dílu!

 

zpět na seznam článků
 
© 2024 Josef Sátora   |   administrace